Tidbokning

Före ditt besök:

Undvik massage: Om du känner att du har en infektion på gång i kroppen, som vid en kraftig förkylning eller om du har feber, då rekommenderas inte att ta massage. Likaså om du har inflammation någonstans eller äter antibiotika.

- Om du är gravid kan du få massage efter graviditetsvecka 12.
Kan du inte ligga på mage, så erbjuder jag även sittandes massage, eller att du får ligga på sidan.

- Om du äter mediciner är det viktigt att du uppger detta innan du får behandling, likaså behöver jag känna till eventuella sjukdomar / skador.

Boka tid

För att boka tid till mottagningen i Höör, klicka här

För att boka tid till mottagningen i Malmö, klicka här

Ibland kan utbudet av lediga tider online komma att ändras med kort varsel.

Behandling av dina personuppgifter

På Brinken Massageterapi månar vi om din integritet och följer de nya dataskyddslagarna, GDPR. Men för att kunna boka en tid behöver jag ditt samtycke till att behandla och spara dina personuppgifter.

Här nedan kan du läsa mer om vilka uppgifter som samlas in, varför de behövs och hur länge de kan komma att sparas.


Vilka uppgifter behövs?

Namn, kontaktuppgifter (t.ex. telefon nr, adress och email) samt uppgifter om din hälsa.

Varför behöver jag dina olika personuppgifter?

För att kunna boka

Brinken Massageterapi använder sig av bokningskalendern Timecenter, för att underlätta för dig som kund att boka online och ändra dina tider när det passar dig.
Via bokningskalendern kan jag också skicka nyhetsbrev om t.ex. ändrade öppettider och erbjudanden. Du kan när som helst välja att avregistrera dig från detta, längst ned i de nyhetsmail som skickas ut.

För att boka en tid via bokningskalendern, behöver du godkänna mina bokningsvillkor (av- eller ombokning skall ske senast 12 h före bokat besök, annars debiteras du hela behandlingskostnaden), samt Timecenters användarvillkor. Du behöver även kryssa för rutan att Brinken Massageterapi får behandla dina personuppgifter.

Om du bokar genom att kontakta mig på annat sätt, behöver jag ditt samtycke till att registrera dina uppgifter hos Timecenter. Ett personuppgiftsbiträdesavtal (PUB) har upprättats mellan Timecenter och Brinken Massageterapi.

För en trygg behandling

När du sedan besöker mig för din behandling, behöver jag ditt samtycke till att behandla uppgifter om din hälsa och eventuella sjukdomar. Anamnesen tas för att jag som terapeut ska kunna ge dig en så trygg och bra behandling som möjligt.

Faktura

Man kan betala för behandlingen med kort eller swish, men även mot faktura om 10 dagar. Denna skickas via Bolagskraft i Norden AB, som jag arbetar för. För att kunna skicka fakturan behöver jag ditt samtycke till att de får behandla och spara dina personuppuppgifter (namn, adress, telefon, mail, ev. personnr).

Hur länge sparas mina uppgifter?

Både uppgifterna som du lämnar till Timecenter när du bokar, samt den anamnes jag tar vid ditt besök, sparas så länge du är kund hos Brinken Massageterapi, samt i upp till 2 år efter ditt senaste besök. Skulle verksamheten upphöra sparas uppgifterna enligt ovan.

Uppgifterna om dig förvaras säkert och jag har tystnadsplikt.

Betalar du via faktura genom Bolagskraft i Norden AB, kan dessa uppgifter komma att sparas längre i enlighet med gällande lagstiftning.

Är det något du undrar över är du välkommen att kontakta personuppgiftsansvarig Ingrid Pehrson på Ingrid@brinkenmassageterapi.se eller 0708-472704, t.ex. om du vill få dina personuppgifter rättade eller borttagna.
Populära inlägg i den här bloggen